Djali i Gjylimsere Kasapit mesazh të rëndë Zoran Zaevit

Albin Kasapi
Jam i sigurtë se zotëri Zoran Zaevi me qindra herë e ka përsëritur këtë fjal të urtë, duke e vajtuar veten! Ndoshta gabimisht u shpreha e nuk e vajton veten se për ate duhet të pendohet, e ai nuk ēshtë njeri që mund të gjen në vete fuqi të pendohet dhe të kërkon falje. A duhet!

Baby Boo

Duhet të pendohet dhe tu kërkon falje të gjith atyrë 60000 shqiptarë që i besuan dhe që në aq mënyrë perfide i manipuloi! Ai jo vetëm që i manipuloi, por i çnjerëzoi duke i poshtërsuar dhe duke i detyruar ta lusin ti plotëson premtimet të veta! Askush asgjë nuk haron zotëri , e maspaku poshtërsimin dhe gënjeshtrat.
Nuk të kushtonte asgjë ti mbajsh premtimet, por ti vendose të luajsh me shqiptarët që të besonin!

Do ta tregoj edhe nji fjal të urtë:”Nêse dikush dy herë më mashtron, do paraqitem vet në Bardovc”. Shqiptarët asnjiher më nuk do të besojn! Këtë e dêshmuan në këto zgjidhje ku more 0000 vota shqiptare!
Për në fund do ta përdori edhe një gjal të urtë shqiptare:”Kafsha lidhet me litarë ndërsa njeriu me fjalën që e jep”! Ç’mendon zotëri Zoran Zaev, sa qindarka vlejn Shqiptarët tani?