Djali i Feta Alimit: E vështirë të kapërdihet padrejtësia! Falenderoj Ziadin Selën për ndihmën

Në tre vjetorin e ngjarjeve të përgjakshme të 27 prillit, i ftuar në ClickPlus ishte edhe Burim Alimi, djali i të akuzuarit me 7 vjet burg Feta Alimit.

Baby Boo

“Ne e dimë gjithë procesin si ka shkuar, por vetëm një gjë të na e tregojnë sepse sipas gjykatës, ajo e vlerëson për mosveprim dhe për këtë e kanë dënuar 7 vite, por atë natë me babin kanë qenë diku 20 pjestarë të sigurimit të parlamentit dhe të gjithë e dimë shumë mirë se nuk kanë marrë asnjë veprim për të marrë masa dhe mbrojtur ndonjë deputet. Kjo flet shumë pse u dënua babai im. Kjo po na çon në një rrugë se është bërë vetë se e ka shpëtuar Ziadin Selën dhe se ua ka prishur planet që i kanë pasur” u shpreh Burim Alimi.

Ai më tej falenderoi kreun e Aleancës për Shqiptarët Ziadin Selën i cili, që siç tregoi, u ka qëndruar afër dhe i ka ndihmuar për harxhimet për avokatin e Feta Alimit.