Ditë zie për Kosovën

Gjyla Çeliku
Do të rregullohet ardhmëria jonë dhe stabiliteti ekonomik në shtetin tonë nësë intergrohemi në BE?
Po do të rregullohet aq sa të kemi një jetë normale dhe të mos lëshojmë vendin e lindjes, bile shpresoj që do të vijë në shprehje siguria e investimeve edhe nga shtetet e fuqishme. Hapi i bisedimeve është një fletë e bardhë e cila duhet mbushur me vepra për prosperitet të vendeve, hap që jep shpresa, por që do dëshmi në reforma të gjyqësisë, administratë, korrupcion, krim. Suksese Shqipërisë dhe Maqedonisë për këto hapa, ditë zie për Kosovën që tokat i fali dhe krimin s’e ndali!!!