Dita e pavarësisë ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale sot kumtoi se 8 shtatori – Dita e pavarësisë është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.Këtë vit, 8 shtatori është të shtunën, ndërsa Dita e pavarësisë është shpallur ditë jopune në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë

Baby Boo