Dita e parë e punës për ministrat e sapo zgjedhur

Katër ministrat e sapo zgjedhur, të cilët morën mbështetje parlamentare të premten, do të fillojnë sot detyrën e tyre në ministritë përkatëse.

Baby Boo

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskoska e cila është zgjedhur ministre e drejtësisë, sot ia dorëzon funksionin ministrit të ri Arbër Ademi.

Në Ministrin e Kulturës Robert Allagjozovski sot ia dorëzon funksionin ministrit të ri të Kulturës Asaf Ademi.

Bardhyl Dauti është zgjedhur ministër pa portofol.