Diskutohet në Qeveri vaksinimi nëpërmjet mjekëve amë


Këtë pasdite ka kaluar në seancën e Qeverisë masa motivuese për vaksinim e popullsisë nëpërmjet mjekëve amë. Kjo masë vjen për ta bërë sa më të lehtë vaksinimin e popullsisë dhe për të përshpejtuar vaksinimin.

Baby Boo