Disa qytetarë shkruajtën para Kuvendit “Maqedonia përgjithmonë” dhe “Tradhëtarë” (foto)


Nën masa të rrepta policore, në orët e mbramjes, sonte, para Kuvendit të Maqedonisë protestuan disa qytetarë maqedonas kundër marrëveshjes së arritur me Greqinë për emrin, shkruan Fakte. Ata me ngjyrë shkruajtë disa porosi para se të iknin në shtëpitë e tyre: “Maqedonia përgjithmonë” dhe “Tradhëtarë”.

Pas pak kohe personat që kishin dalur të protestojnë para Kuvendit, qetësisht shkun nëpër shtëpitë e tyre.

Baby Boo