Disa njerëz të lënduar, aksident i rëndë në Strazhë

Sipas informacioneve të para, sapo ka ndodhur një asksident i rëndë në Strazhe ku janë perfshirë disa vetura dhe ka pesë persona të lënduar…

Aksi rrugurë Gostivar – Strazhë është bllokuar!

Lajmi në përditësim.

Baby Boo