Dimovski: VMRO-DPMNE nuk duhet të propozojë kandidat për nënkryetar të Parlamentit

Ish-deputeti dhe zyrtari i lartë i partisë më të madhe opozitare maqedonase VMRo_DPMNE-së, Ilija Dimovski vlerëson e se partia e tij nuk duhet të propozojë kandidatë për nënkryetar të Parlamentit, informon gazeta KOHA.
“Nëse jemi parti serioze e cila ka për qëllim tu qëndrojë pas kritikave të saj principiele, VMRO-DPMNE në shenjë të përqafimit të kritikave të opinionit për numrin e madh të panevojshëm të nënkryetarëve të Parlamentit, vet duhet të tërhiqet nga ajo pozitë e cila i takon, dhe duhet tu bëjë thirrje të gjitha partive që kanë bërë pazare për këtë funksion ta bëjnë të njëjtën”, ka deklaruar Dimovski, përcjell gazeta KOHA.

Baby Boo