Dimitrievski zgjeron diskriminimin ndaj shqiptarëve


Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski vazhdon projektet diskriminuese ndaj shqiptarëve të Kumanovës. Së fundi ka nënshkruar vendimin për rehabilitimin e 5 shkollave fillore me mësim në gjuhën maqedonase.

Baby Boo

Në këtë projekt të mbështetur edhe nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk janë përfshirë asnjë nga shkollat fillore në gjuhën shqipe edhepse kushtet në këto institucione arsimore janë minimale në raport me standardet e parapara me ligj