Dikushi po ia paguan borxhet në dyqan gjithë fshatit, askush nuk e njeh, ja çfare thonë banorët


Një person i panjohur po ua paguan borxhet të varfërve në Tuzla, të Turqisë por askush nuk po e di se kush është ky.

Burri misterioz u ka lënë këtyre familjeve zarfa me lekë poshtë derës, në një kohë

kur v.arfëria po fajësohet si shkaku kryesor i ve.tëvr.a.sjeve që kanë “pus htuar” Turqinë aziatike së fundmi.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregoja fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve, i tha agjensisë së lajmeve Demirören, pronari i njërit prej dyqaneve.

Më tej ai tha se me vete ky njeri mis.terioz kishte edhe katër persona të tjerë që mbanin shuma të mëdha parash.

Unë i pyeta ku jetonin.

Ai u kthye përsëri pasi foli me ta dhe pagoi të gjitha bor.xhet. Kam mësuar gjithashtu se ai u ka dhënë para shtesë familjeve të var.fëra, tha pronari i dyqanit.

Baby Boo