fbpx

Dikur kur ishte Tetova nën Mbretërinë Shqiptare (Dokument zyrtar)

Dikur kur ishte Tetova nën Mbretërinë Shqiptare.

Dokument zyrtar i siguruar nga INA, shihet se si në Mbretêrinê shqiptare ishte ministria e arsimit, inspektoria e arsimit në Tetovë, si dhe perfektura e Tetovës kishte lëshuar këtë dokument viti 1914.

Ja edhe dokumenti plotë:

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.