Di*gjet qëllimisht automjeti super luksoz në Vlorë, pronari nga Maqedonia: Kam ardhur me pushime shumë keq që ndodhin këto

Automjeti R8 konsiderohet luksoz pasi nëse e merr të ri çmimi i tij në internet figuron 169 mijë dollarë. Përfshihet nga fl*akët një automjet në Vlorë. Automjeti tip “Audi R8” me targa gjermane është dj*egur në parkimin e një hoteli në Vlorë. Automjeti u per*ket pushuesve nga Maqedonia të cilët ndodhen në Vlorë.

Baby Boo

Automjeti sipas policisë është dje*gur qëllimisht, duke i hedhur lën*de dje*gëse. Pushuesit ndodhen prej katër ditësh në Vlorë. Jane nga Kërçova e Maqedonisë dhe jetojnë në Gjermani. Pronari i mjetit quhet Burim Zyberi i cili  thotë se nuk e di cili është shkaku dhe pse e kanë dje*gur automjetin.