Digjet një “jaguar” në afërsi të vendkalimit kufitar “Bllacë”, nuk ka të lënduar

Një automjet i markës “jaguar” me targa franceze është djegur në lëvizje para vendkalimit kufitar “Bllacë”. Zjarri është shuar dhe nuk ka persona të lënduar.

Zjarri ka shpërthyer në orën 20:02 fillimisht në pjesën e jashtme në pjesën e ajrit të kondicionuar, pas çka është përhapur në brendësi. Automjetin e drejtonte B.M. (37) nga Franca.

Njësiti territorial kundër zjarreve i Qytetit të Shkupit ka intervenuar me katër zjarrfikës në shuarjen e zjarrit.

Baby Boo