Digjet një autobus bullgar qe udhëtonte për Maqedoni

Autobusi bullgar, me 46 pasagjerë që udhëtonin për në Maqedoni, u dogjën plotësisht në rrugën ndërmjet Qustendil dhe kalimit kufitar Gjueshevo-Deve Bair mbrëmë.

Baby Boo

Siç njoftohet nuk ka pasur lëndime pasi të gjithë u evakuuan në kohë dhe u kthzen me autobus në Sofje
Mediat bullgare raportojnë se autobusi ishte ndezur rreth orës 18.30, por arsyet nuk janë shpallur
Sipas gjetjeve paraprake, është një defekt në instalimin elektrik të autobusit.