Digjet nga zjarri një fabrikë në Gjorçe Petrov të Shkupit


Sonte në lagjen Gjorçe Petrov të Shkupit në një fabrikë për mobilje dhe plastikë e ka kapluar zjarri.

Menjëherë kanë reaguar njesiti i zjarrëfiksit Shkup dhe e kanë vënë zjarrin nën kontroll. Po punohet për ndriçimin e plotësishëm të ngjarjes.Pa Censurë

Baby Boo