Di*gjet në rrugë vetura Audi me targa të Gostivarit


Një automjet i tipit Audi me targa të Gostivarit është dj*egur i tëri duke ecur, në afërsi të Arbinovës në Komunën e Debërcës, rruga Kërçovë – Strugë. Sipas informatave të para, asnjë nga pasagjerët në veturë nuk ka pësuar ndonjë lë*ndim, por të gjithë ndodhen jashtë veturës teksa ajo po di*gjet.

Pranë tyre janë ndalur edhe vetura tjera që kanë kaluar në moment, për të ofruar ndihmë, ndërsa janë ftuar edhe organet kompetente, zjarrfikësit dhe policia.
Arsyet e zj*arrit nuk dihen ende, por sigurisht gjatë ditës së nesërme organet kompetente policore do të dalin me versioni zyrtar për këtë ngjarje.