Digjet autobusi i transportit publik në Shkup (VIDEO)

Një autobus i transportit publik në Shkup është kapluar nga zjarri.
Siç mund të shihet nga pamjet, autobusi është përfshirë i tëri nga zjarri, në afërsi të stacionit të autobusave në vendin e ashtuquajtur “Stacioni hekurudhor” i ri.
Informacionet fillestare flasin se nuk ka viktima dhe të lënduar.

Baby Boo