Dibër, policia kon*fiskon mar*ihuanë në vlerë 70 mijë euro


Policia e Maqedonisë sot pengoi një transport ndërkombëtar të dro*gës dhe kon*fiskoi mar*ihuanë me vlerë prej 70 mijë eurove.

Deri tani janë privuar nga liria gjithsej tre persona.

Nga MPB vërtetuan se ka pasur aksion policor.
Ndërsa detaje më të hollësishme rreth aksionet paralajmërojnë për ditën e sotme.