Dibër dhe Qendër Zhupa, gjendja e sigurisë është stabile

Në Qendër Zhupë dhe Dibër ku është shpallur gjendje krize nuk janë regjistruar grumbullime të qytetarëve në vende publike dhe prishje e rendit dhe qetësisë, njoftojnë nga Ministria e Brendshme. Sipas MPB-së në Dibër janë evidentuar edhe 8 raste të vetizolimit, ndërkohë ndaj atyre që janë në vetizolim janë kryer 68 kontrolle nga ana e MPB-së.

Baby Boo

“Në komunat Dibër dhe Qendër Zhupa me sukses po kryhen kontrollet gjatë hyrjes se automjeteve si dhe aktivitetet e furnizimit me gjëra ushqimore, ilaçe, mjete për higjienë personale dhe nevojave të tjera të qytetarëve të këtyre dy komunave”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

.