Dhurohen dhjetë autoambulancat nga kompania “Ecolog”, për Shtëpitë e Shëndetit në Maqedoni


Kompania “Ecolog” sot ka bërë donacion 10 auto-ambulanca për Shtëpitë e Shëndetit të Maqedonisë së Veriut. Në ceremoni kanë marrë pjesë përfaqësues të lartë të institucioneve shtetërore, transmeton Pa Censurë.

Autoambulancat janë të pajisura me mjete të nevojshme dhe do të jenë në dispozicion për ata që kanë nevojë.