Dhu*nohet një shtetase e Islandës në Prishtinë


Një shtetase e Islandës ka raportuar në polici se është dhu*nuar nga një person. Në lidhje me rastin janë intervistuar disa dëshmitarë. Në konsultim me prokurorin kujdestar, i dyshuari është arr*estuar dhe është ndaluar në qendrën e mbajtjes për 48 orë, ndërsa vik*tima dërgohet për ekzaminim mjekësor.
Rasti është duke u hetuar, thuhet në raportin e policisë së Kosovës.