Dhuna ndaj Selës, sot fjalët përfundimtare

Ne gjykate vazhdon gjykimi për dhunën ndaj Seles. Gjate seancës do te thuhen fjalët përfundimtare nga ana e Prokurorisë dhe palës mbrojtëse. Ne seancën e kaluar ndaj 2 personave akuza u ndryshua nga tentim për vrasje në dhunë, ndërsa një personi tjetër u lirua nga akuza, kurse ndaj 7 te tjerë akuza mbetet e njëjte, tentim vrasje. Pas këtij vendimi njeri nga te akuzuarit u alivanos, i njëjti po ndjek seancën nga burgu shtëpiak.

Baby Boo