Detajet: Shpërthim te dyqani në pronësi të biznesmenes, motër e gjyqtarit të njohur…

Të tjera detaje janë zbuluar rreth ngjarjes së sotme në kryeqytet pas shpërthimit me eksploziv në një dyqan në rrugën “Ymer Kurti”.

Baby Boo

BalkanWeb raporton se dyqani i përket biznesmes së fuqishme në Tiranë, Drita Lulo, e cila gjithashtu është motra e gjyqtarit të njohur Fatos Lulo.

Sipas BW, “eksplozivi ishte mesazh për pronaren e identifikuar si Drita Lulo”.

Nga shpërthimi janë dëmtuar edhe 3 mjete përballë dyqanit si dhe dera kryesore e pallatit.

Drita Lulo ka shkuar menjëherë në komisariatin nr. 2 në kryeqytet për të sqaruar dyshimet apo konfliket e mundshme që mund të kenë çuar në këtë ngjarje.

Në katet më sipër ajo kryen dhe aktivitetin e një kompanie ndërtimi ku zotëron 30% të aksioneve.

Restorant Lumare