Detaje të reja nga v*dekja e 7 vjeçares nga anestezioni: Mësohet emri i ordinancës dhe mjekut

Tuana Haziri, e mitura 7vjeçare ka vd*ekur sot në ordinancën private “CT Scanner” në Prishtinë, shkruan Gazeta Metro. 7 vjeçare kishte shkuar rreth orës 9:30 të mëngjesit për të bërë një fotografim të kokës tek kjo ordinancë private, por kishte qenë mbi doza e anestezionit ajo që i ka marrë jetën asaj.

Gazeta Metro mëson se anesteziologu apo mjeku A.XH kishte qenë ai i cili ka kontrolluar 7 vjeçaren, ku xhaxhai i saj ka treguar se mbesa e tij ndë*rroi jetë nga mbi doza e anestezionit.

Baby Boo