Detaje të reja nga aksidenti para QT “City Mall”

Detaje të reja nga aksidenti para “City Mall”, ku vdiq një vajzë 24 vjeçe, vetura bashkë me të ka goditur edhe nje djalë të të njejtës moshë, i cili me urgjencë është hospitalizuar. Informacionet jozyrtare i ka plasuar press24 nga burime të policisë.
Ndryshe, 24 vjeçarja që vdiq në vendngjarje ishte nga Radovishi dhe po kalonte rrugën në vizëbardha.

Baby Boo