Deskoska sqarohet për dëmshpërblimin e sopotasve


Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska referon që kontesti mes dikasterit saj dhe të dënuarve për Sopotin të merr epilog në gjyq. Deskoska theksoi se lartësia e dëmit duhet caktohet me vendim gjyqësorë që më pas resori i saj të obligohet për shpagim. Ajo shtoi se rregullativa ligjore nuk i mundëson që të lidhet marrëveshja për masë dëmshpërblimi që caktohet vetëm nga njëra palë. Deskoska mohoi zërat se dëmshpërblimi nuk është për arsye të mungesês së mjeteve nga buxheti./PC

Baby Boo