Deskoska i përgjigjet Milloshovskit: Inçizimet e tua nuk janë “bomba”

Psai ju ndalua të lëshoj incizime në seancën plenare deputetit Antonio Milloshovski lidhur me rastin “Reket” dhe siç ai pretendon lidhur me Zoran Zaev, ai akuzoi ministren e drejtësisë Renata Deskoska për ligjin për PP.

Baby Shop Charli

Por i menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Deskoskës. Ajo tha se incizimin të cilin Milloshovski e lëshoi para disa ditëve në Kuvend, në seancën e komisionit për Çështje Evropiane nuk ishte “bombë”, por një “mjet shpërthyes i vogël”, e i thjeshtë. Deskoska tha se VMRO-ja gjatë gjithë kohës bën obstruksione rreth ligjit.

Restorant Lumare
Sigma Doors