Dëshpëron Xhensila Myrtezaj, sa ndryshe duket pa “make-up”


Xhensila Myrtezaj ka një ndryshim të madh kur shfaqet me grim dhe pa të.
Këtë mund ta shohim përmes imazheve që i publikon vetë ajo në rrjetet sociale.

Përveç grimit që bën “mrekulli” në fytyrën e saj, ajo ka bërë edhe ndërhyrje të shumta estetike, sado që i mohon. Duke u rikthyer në vitet më parë, shohim se këngëtarja me kalimin e viteve ka pësuar ndryshim dr*astik.
Foto me të cilat dëshpëron shumë.