Dëshironi të punoni në Gjermani, ja oferta e garantuar!


Realizo ëndrrën për stabilitet ekonomik dhe siguro të ardhmen tënde dhe të familjes në Gjermani!

Minerva Group ua mundëson një vendë pune të sigurt dhe letrat të përhershme ne Gjermani.

Më poshtë do të gjeni informatë të shkurtër rreth shpalljes, si dhe rrjedhën e procedurave ne vazhdim:
Bëhet fjalë për:
– Punë të sigurt 1 vjeqare, me mundësi vazhdimi të lejës së punës së përhershme

– Merr Vizën Gjermane të përhershme, dmth. letrat Gjermane

– Pas një Viti të mundsohet bashkimi familjar

Kushti themelorë dhe i vetëm për të konkuruar është të kesh pasaporten Maqedonase si dhe të mos jesh i perndjekur
penalishtë (do të thotë: te mos jesh i involvuar ne ndonje krim apo thyerje te ligjit). Informata te mëtutjeshme rreth procedurave
i merrni VETËM në ditën e intervistës.

Janë më tepër se 90 profesione të hapura, kështu qe edhe per ty do të gjejmë diqka. Nuk ka nevojë të kesh Diplomë në ndonjë Lëmi(Profesion)
por qdo shkollim (Diplomë) është e mirëseardhur.

Për më tepër informata, duhet te kontaktoni qendrën e thirrjeve për të bërë një Termin për Intervistë informuese.
Gjatë kësaj Interviste ti do të marresh informatat e duhura
rreth vazhdimit të procedurës.

Qendra e thirrjeve të Minerva Group punon nga dita e Hënë deri të Premtën, nga Ora 10:00 deri 17:00. Jashtë këtij orari te punës thirrjet e juaja
nuk mundë të pranohen.

Ju lutemi të keni parasysh qe terminet bëhen vetem përmes Viberit, në numrin 00389 71 944 598.
SMSat (mesazhet private) ne numrin direkt ose Viber nuk mirren parasysh.

Baby Boo