Deri tani janë vaksinuar 1.904 fëmijë me MRP vaksinë, hospitalizohen edhe dy të tjerë

Ministria e Shëndetësisë njofton se sot deri në ora 10:00 në Klinkën e sëmundjeve infektive në Shkup janë hospitalizuar dy të dyshuar me fruth.

“Bëhet fjalë për një fëmijë nga fshati Krushopek-Saraj dhe ka një vit dhe një foshnjë 9 muajsh nga lagjja Shuto Orizare, të dy të pa vaksinuar. Kjo do të thotë se deri në këtë moment ka 22 të sëmurë nga fruthi, ku 20 janë fëmijë dhe 2 të rritur, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë