Deputeti Kahremani pyeti perseri për rastin “Alfa”, përgjigjet Spasovski!


Deputeti Kahremani sot në senancën parlamentare përsëri parashtroi për rastin e njohur në opinion si

Kahremani e pyeti ministrin e Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe ministrin e Drejtësisë se pse nuk merren në konsideratë faktet dhe provat, por Rexhail Qerimi mbahet në burg të pëdrejtësshëm.

Ministri Spasovksi u përgjigj se akoma nuk i kanë verifikuar ato fakte. Megjithatë deputeti Kahremani përsëriti se ai nuk do të hjekë dorë nga kjo pyetje deri në zbardhjen e plotë të rastit.

Ndryshe e lëmë të përsëriten raste si ai i Sopotit, kur konstatimi i pafajësisë mund të vijë aq vonë.

Baby Boo