Deputeti i LSDM-së, Muhiq, nuk voton marrëveshjen për emrin: Është presedan!

Deputeti Ferid Muhiq tha se marrëveshja me Greqinë është presedan absolut dhe në seancën e sotshme në votim të dytë për ratifikim të marrëveshjes për çështjen e emrit, ai do të jetë i përmbajtur gjatë votimit, përcjell Pa Censurë.

Baby Boo

“Asnjë marrëveshje asnjëherë nuk ka kërkuar ndryshime të emrit, kjo është presedan absolut.Askush nuk guxon të përzihet në punët e brendshme të një shteti, kjo është e ndaluar, dhe në mënyrë flagrante po thyhet marrëveshja”.

Muhiq gjithashtu shtoi se dinjiteti nacional nuk mund të jetë lëndë e kompromisit që sipas tij këtë e thotë Merkel kurse e njejta duhet që të vlejë edhe për ne, përfundoi Muhiq.


Restorant Lumare