Deputetët përsëri kanë marrë mbi 10 mijë euro për harxhime të rrugës.

Vetëm për 6 muaj disa deputet kanë harxhuar mbi 10 mijë euro për harxhime të rrugës.

Baby Boo

Në listën për harxhime të rrugës rekord ka deputetja e LSDM-së Beti Rabaxhieska Naumovska dhe atë nga dhjetori i 2017 deri në maj të 2018 ka harxhuar 11.700 euro, Mira Stojçevska nga LSDM ka harxhuar 10.396 euro. Alija Kamberovski nga PEI ka harxhuar 10.355 euro.

Nga deputetët shqiptarë më shumë harxhime të rrugës kanë bërë deputetër nga Struga, Syrija Rashidi nga ASH me 7962 euro dhe Agim Shaqiri nga BDI me 7600 euro.

Tabel më poshtë tregon harxhimet e gjithë deputetëve.Pa Censurë

Restorant Lumare