Deputetët njëzëri miratojnë deklaratën për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Me 76 vota “për” dhe asnjë “të përmbajtur” dhe “kundër” deputetët e Kuvendit të Maqedonisë në vazhdimin e seancës së 53-të miratuan deklaratën për mbështetje të procesit për anëtarësim të vendit në NATO.

Baby Boo

Deputeti i LSDM-së, Hari Lokvenec, tha se hyrja në NATO drejtpërdrejtë sjell siguri dhe stabilitet, ndërsa sipas tij, përfitimet indirekte nuk janë luftërat por ekonomia, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ndërsa Dragan Danev nga OBRM-PDUKM tha se partia e tij do ta mbështet deklaratën dhe do të jep kontribut në rrugën e Maqedonisë për anëtarësimin e plotë në NATO.

Seanca e Kuvendit pritet të vazhdojë pas pauzës së dha kryetari Talat Xhaferi, pasi një pjesë e deputetëve marrin pjesë në punën e komisioneve kuvendore.

Restorant Lumare