Deputetët e opozitës pa maska, a do të dë*nohen nga MPB-ja?


Deputetët e Opozitës shqiptare në Maqedoninë e Veriut sot në një sallë të Kuvendit të Maqedonisë duke nënshkruar amandamentet për të bll*okuar Kuvendin që mos të kalojë asnjë ligj duke shkaktuar edhe kr*izë ekonomike në vend shihen pa maska.
Pa maskë shihet deputeti Ilmi Aziri, Skender Zejd Rexhepi, Hisni Ismaili dhe Abdulla Saliu.

Nuk dihet ende deri tani nëse MPB do të merr masa për të dë*nuar deputetët që gjendjen pa maska pasi me ligj është e ndaluar që në ambiente të mbyllura të qëndrosh jo më shumë se katër persona pa maska edhe atë anëtarë të familjes.

Nga ana tjetër në Maqedoninë e Veriut dita ditës po shtohet numëri i të infektuarëve me virusin Corona ku nga një marsi e deri më sot numri i rasteve me Covid është rritur për 4500 persona. Lloji britanik që e karakterizon valën e tretë e virusit po përhapet me shpejtësi dhe në bazë ditore raportohen mbi 1000 raste pozitive.