Deputetët e LDK-së në ballë të Protestës


Protesta e Vetëvendosjes po përkrahet edhe nga deputetë të LDK’së, Vjosa Osmani, Haxhi Avdyli dhe deputeti i pavarur Korab Sejdiu.

Në këtë fotografi shihet se i prinë protestës, deputetja e LDK’së Vjosa Osmani dhe Haxhi Avdyli.

Qëndrimin ndaj kësaj proteste të dy e kanë bërë publik dje. Kurse, më herët, Osmani ka thënë se po merr pjesë në protëstë si qytetare./Pacensure

Baby Boo