Deputetë nga Kuvendi i Kosovës për vizitë në Kuvendin e Maqedonisë


Komisioni për të drejtat e njeriut, barazisë gjinore, personave të humbur dhe peticione të Parlamentit të Kosovës të udhëhequr nga nënkryetarja Duda Balje sot do të qëndrojë për vizitë në Kuvendin e Maqedonisë.

Deputetët nga Kuvendi i Kosovës do të kenë takime me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, me anëtarët e Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe përfaqësues të Klubit të deputetëve.