Denoncohet personi bioenergjik nga Manastiri për veprime gjinore ndaj vajzës 16 vjeçare

Personi që merrej me bioenergji nga Manastiri me inicialet M.N. sipas denoncimit në polici, dje ka kryer veprim gjinor ndaj një vajze 16 vjeçare nga Shkupi, e cila ka shkuar tek ai me tezen e saj.

Sigma Doors

“Në SPB Manastir, është denoncuar se dje rreth orës 11:00, vajza 16 vjeçare nga Shkupi me tezen e saj nga Manastiri, ka shkuar tek M.N. – bionergjeik nga Manastiri, me ç’rast i njëjti ndaj saj ka kryer veprime gjinore, duke e prekur në pjesën e gjoksit, trupit dhe pjesëve intime”, theksoi sot Ministria e Punëve të Brendshme në Buletinin e rregullt.

SPB Manastir merr masa për zbardhjen e ngjarjes