Denoncohet një 17 vjeçar për ngacmim seksual të një vajze 5 vjeçare

Shtatëmbëdhjetëvjeçari S.Ç. dje ka kryer veprime seksuale mbi një vajzë pesëvjeçare, derisa ka luajtur në rrugën “Nikolla Karev” në Prilep.

Siç in formon MPB, rastin në polici në orën 16 e ka denoncuar 23 vjeçarja nëna e fëmijës.

Pas denoncimit nga nëpunësit policorë S.Ç. është arrestuar dhe mbajtur në Stacionin e Policisë Prilep për procedurë të mëtejshme.

Baby Boo