Dë*nohet me 16 vjet bu*rgim aktori turk i “Sulejmanit të Madhërishëm”

Gjykata e Stambollit ka shqiptuar dë*nimin me 16 vite e 8 muaj bu*rg për aktorin e njohur të telenovelave Adnan Koç.
Ai u arr*estua në vitin 2018 në qytetin Atasehir gjatë një operacioni anti-dr*ogë, ku ai bashkë me vëllain dhe disa të tjerë rezistuan gjatë ak*sionit me ç’rast edhe pl*agosën disa efektivë të rendit.

Baby Boo

Siç raporton mediumi i njohur turk “Sabah“, krahas ak*uzës për trafik të lëndëve na*rkotike, gjykata e dënoi atë edhe për “te*ntativë vr*asjeje të punonjësit të policisë”.
Kjo është një ak*uzë e rëndë sipas kodit penal turk, detaj i cili edhe i ka rënduar vitet e bu*rgut.