Demolohet banesa e Arben Taravarit në Shkup (Foto)

Shtypja ndaj Kryetarit të Komunës së Gostivarit demonstrohet në të gjitha mënyrat nga ana e partive në pushtet, përpos ndodhive të fundit që ju dhanë dhe ju ri-morrën sërish kompetencat e arsimit nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe nga të gjitha anët nuk kanë të ndalur obstrukcionet ndaj të parit të Gostivarit.

Baby Boo

Redaksia InfoMgazin nga burime të afërta me kryetarin e komunës Gostivarit mëson se ditën e shtunë 02.03.2019 në ora 14:00 në banesën e tij në Shkup ka pas tentim për demolim të banesës nga ana e autorëve ende të panjohur.

InfoMagazin ka siguruar fotografi nga dëmtimi i derës së hyrjes të banesës së Arben Taravarit e cila shihet qartë që demolimi ka qenë dhe i qëllimshëm.

Autorët siç duket në një moment të caktuar nuk kanë mundur të kryejn “mision” e tyre gjerë në fund dhe fatmirësisht për Taravarin nga ana tjetër nuk kanë mundur të kryejn vjedhje apo dëmtim të gjësendeve në banesën e tij.