Dëmtohet bilbordi i kandidatit të ASH-AAA në Tetovë

Mbrëmë gjatë natës janë grisur posterat dhe është prishur një bilbordi në të cilën ishte paraqitur kandidati për kryetar të Komunës së Tetovës nga Aleanca e për Shqiptarët, Vullnet Murseli.

Baby Boo

“Sot në orën 01.50 por në -Tetovë u raportua se në rrugën Ilindenska nga disa persona që drejtonin një PMV “Golf” dhe një PMV “Audi” të zezë me xham me ngjyrë, posterat u hoqën dhe pranë stacionit të karburantit të “Makpetrol” “Kishte gjithashtu një bilbord të thyer në të cilën ishte paraqitur kandidati për kryetar të Komunës nga partia politike Aleanca për Shqiptarët”, thotë raporti i policisë.

Pas masave të ndërmarra, automjetet shpejt u gjetën dhe u ndaluan nga UPS -ja dhe u identifikuan personat. Pas konsultimit me Prokurorin Publik, personat u liruan menjëherë dhe pas marrjes së masave të duhura, ngjarja do të procedohet sipas një procedure të rregullt.