Delegacioni i Forumi Rinor Shqiptar në Haraçinën heroike


Gjatë ditës së djeshme delegacion i FRSH-së në krye me kryetarin Ariton Rama morrën pjesë në manifestimin e organizuar nga Veteranët e luftës për nder të dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare.

Gjatë vizitave tek varezat e dëshmorëve të UÇK-së, delegacioni i FRSH-së u lut dhe shprehi lavdin para dëshmorëve të rënë me një buket simbolike lulesh.

Pas vizitës, kryetari Rama në fb ka shkruar se kafja e armiqve ngeli gjithmon e idhët fal trimave të kësaj ane që u rënditën në UÇK.