Delagacionet nisen me barka për në anën maqedonase të Prespës


Ka përfunduar ceremonia e nëshkrimit të marrëveshjes për emrin ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë. Delagacionet e dy vendeve si dhe diplomatët ndërkombëtarë janë akomuduar në barkat që do t’i dërgojnë nëpërmes Liqenit të Prespës në anën maqedonase, ku do të mbahet një drekë pune, raporton Televizioni SHENJA.

Baby Boo