Deklarata e te*rroristit katolik në polici: “Muslimanët duhet të nd*ëshkohen”

Su*lmi te*rrorist me thi*kë i ditës së djeshme në xhaminë ‘Dine Hoxha’ në Tiranë i ka kaluar tashmë për he*tim Drejtorisë së Antite*rrorit në Polcinë e Shtetit.
Raportohet se çështja në Prokurori për te*rroristin katolik Rudolf Nikollaj është referuar për financim të te*rrorizmit që dë*nohet si vepër pe*nale në Shqipëria me 15 vite bu*rg ose bu*rgim të përjetshëm apo gjobë 5-10 milionë lekë.

Baby Boo

Nikollaj në momentet e para kur është shoqëruar ka deklaruar se “Muslimanët duhet të nd*ëshkohen’’.
Mësohet se nga 5 të pl*agosurit, 4 kanë lënë spitalin, kurse një tjetër, Kleon Jaupaj është në operacion pasi ka dë*mtime në pjesën abdominale shumë pranë veshkës.

Ditën e djeshme te rruga e Kavajës, te*rroristi Nikollaj i cili dy*shohet të hyri në xhaminë ‘Dine Hoxha’ dhe su*lmoi besimtarë, ku pl*agosi 5 persona, por më pas u neutralizua nga Policia dhe besimtarët. Vetëm një muaj më parë ai kishte pl*agosur një 32-vjeçar me aftësi ndryshe tek terminali i autobusave të veriut.