Dekani i Fakultetit Pedagogjik në UT, Lulzim Mehmedi takim miqësor me Prof.dr. Ridvan Karabulut nga Universiteti i Kayserit (FOTO)

Dekani i Fakultetit Pedagogjik në Unversitetin e Tetovës, Lulzim Mehmedi sot pati një takim miqësor me Prof.dr. Ridvan Karabulut nga Universiteti i Kayserit, Fakulteti i Shkencave Shëndetësore, Programi për Zhvillimin e Fëmijëve.

Baby Boo

Gjatë takimit ata biseduan për bashkëpunimin e Fakultetit Pedagogjik në drejtim të mobiliteteve të stafit akademik, studentëve, organizimit të përbashkët të Konferencave Ndërkombëtare Shkencore si dhe publikimeve hulumtuese-shkencore në revistat tona shkencore./PA CENSURË/

Postimi i plotë i Mehmedit:
Sot pata takim me Prof.dr. Ridvan Karabulut nga Universiteti i Kayserit, Fakulteti i Shkencave Shëndetësore, Programi për Zhvillimin e Fëmijëve. Biseduam për bashkëpunimin e Fakultetit Pedagogjik në drejtim të mobiliteteve të stafit akademik, studentëve, organizimit të përbashkët të Konferencave Ndërkombëtare Shkencore si dhe publikimeve hulumtuese-shkencore në revistat tona shkencore.

https://www.facebook.com/lulzim.mehmedi.1/posts/pfbid09ZYefHgTTMq7N4udj1VXk8G2GhWr2GVU8GSUa1Tew8KeqkJXKPWJdKZVA1f8Jkdol