De*gjenerimi i rinisë/ Sqarimi i policisë pas raportimit se Kozak Baçi është rrë*mbyer


Këto video tregojnë de*gjenerimin e rinisë shqiptare dhe kevqpërdorimin që i bëjnë rrjeteve sociale duke dhënë një shembull shumë të keq për moshatarët. Disa video ba*nale në rrjete sociale kanë sjellë një she*rr mes të rinjve në realitet.

Kozak Braçi i njohur si “mbreti” i “Instagramit” nga të rinjtë për shkak të shikueshmërisë së lartë që ka në videot me fjalë ba*nale që bën, është rrë*mbyer në makinë nga disa të rinj të cilët e go*dasin dhe e detyrojnë të kërkojë falje për fjalorin që ka përdorur. Pamjet e videos në fjalë janë gjithashtu ska*ndaloze për shkak edhe të fjalorit që kanë përdorur “rrë*mbyesit”. Katër të rinjtë e kanë detyruar Kozakun të thotë fjalë ba*nale ndaj vetes teksa u futën live ne TikTok dhe pasi e kanë arritur qëllimin mendohet se e kanë lënë të lirë.

Të rinjë e shpallur në kërkim nga policia, që e kanë marrë pe*ng për disa orë, dyshohet se janë shokët e Fabio Dushkut, i dë*nuar me bu*rgim të përjetshëm në Greqi për vr*asje dhe si i përfshirë në organizata te*rroriste. Shkak i pe*ngmarrjes dyshohet se ka qenë pikërisht një video e Kozakut ku shafqet duke sha*rë Dushkun, pasi pretendonte se një gjë të tillë e kishte bërë dhe ai më parë.

Rrë*mbimi i Kozakut ndodh dy javë pasi ai de*noncoi në polici për një shpë*rthim me lëndë plasëse, që sipas tij, ishte vënë në pallatin ku ai banon në Tiranë, duke e cilësuar këtë si një kërc*ënim ndaj tij. Por, pas veprimeve het*imore rezultoi se nuk bëhej fjalë për shpërthim, por kishte qenë një kapsolle me lëndë piroteknike, e konfirmuar kjo edhe nga eksperti anti-eksploziv, dhe nuk kishte shkaktuar asnjë dëm material.

Ishin familjarët ata që de*noncuan në policinë e Tiranës se Kozaku është rrë*mbyer. Pasi është vënë në kërkim të tij policia e ka gjetur të riun dhe e ka shoqëruar në komisariat për të dhënë deklarimin e tij në lidhje me ngjarjen. 4 të rinjtë që e morën pe*ng në makinë për disa orë janë shpallur në kërkim.

Sqarimi i policisë:
Në lidhje me një lajm të publikuar në disa media për rrë*mbimin e shtetasit K. B, ju bëjmë me dije se: Sherbimet e Policisë kanë bërë të mundur gjetjen e tij dhe po bëjnë shoqërimin e tij për në ambientet e Komisariatit, për të dhënë deklarimin e tij në lidhje me ngjarjen. Gjithashtu, është bërë identifikimi i autorëve të ngjarjes dhe po punohet për kapjen e tyre. Strukturat hetimore të Komisariatit të Policisë Nr. 4 po punojnë për sqarimin e rrethanave dhe dokumentimin e plotë të ngjarjes.