Debat për shpërndarjen e mjeteve nga lojërat e fatit për organizatat civile

Debat me temë “Lojërat e fatit ndaj të pafatëve –  mollë sherri” do të mbahet sot në Shkup. Debati është me qëllim që të hapet çështja e shpërndarjes dhe përshtatja e shpërndarjes të mjeteve  nga lojërat e fatit dhe lojërat zbavitëse.

Me këtë, theksojnë prej atje, parandalohet mundësia që të krijohet klimë për qasje efikase dhe efektive të organizatave të njerëzve me hendikap nëm krijimin e politikave dhe zbatimin e Konventës për të drejtat e personave me hendikap.

Konferencën e organizon Polio plus si pjesë e projektit „Margina Obscura“, i cili  mbështetet nga ana e Bashkimit Evropian.

Baby Boo