Dasëm syneti në Kërçovë, fotoja që bëri “bum” në Facebook!


Ende interesante dhe speciale fotoja shumë specifike e shkrepur në Kërçovë. Kjo fotografi e publikuar në Facebook, bëri “bum” sa ju përket komenteve dhe shpërndarjes. Bëhet fjalë për një dasëm syneti të zhvilluar në Kërçovë.
Fotoja nuk kërkon koment më të gjërë!
FOTO: